Vinderholdet fra stævnet i Holing 11. januar 2020

Sæsonen 2019-20

5. Oktober i Sundshallerne

Ringkøbing tabte til Centrum, men vandt en tæt kamp mod Skjern. Så vi skulle spille om 3. pladsen mod Sunds. Den tabte vi desværre, så vi endte på 4. pladsen i kvalifikationsstævnet, som i år var pointgivende.

 

27. Oktober i Snejbjerg

Ringkøbing vandt over Herning A, men tabte til Snejbjerg. Vi sluttede på en 3. plads efter en vunden placeringskamp mod Centrum.

 

16. November i Holing

Ringkøbing spillede sig i finalen efter sejre over Sunds og Snejbjerg B. I finalen tabte vi dog til Snejbjerg A.

 

7. December i Skjern

Ringkøbing vandt over Trojka, men tabte til Sunds og skulle derfor spille om 3. pladsen. Her tabte vi til Skjern, og vi sluttede derfor om nr. 4 i årets julestævne. Efterfølgende var der julefrokost hos Thomas og Mette.

 

11. Januar i Holing

Ringkøbing vandt over Trojka 2-0. Herefter blev det førende hold, Snejbjerg, besejret 2-1.

I finalen spillede vi mod Skjern. Efter første sæt så det meget skidt ud. Intet lykkedes. Men med gejst og vilje kæmpede vi os ind i kampen og vandt begge sidste sæt.

Første 1. plads i denne sæson. -Og det med 3 nye spillere på holdet. Kiko fra Portugal, Cecilie lånt hos Skjern samt Christian. Desuden var TrænerTue tilbage på banen efter 4 måneders pause.

 

1. februar i Kibæk

Ringkøbing tabte klart 2-0  og 2-0 mod Centrum og Sunds, så vi skulle spille om nedrykning til B-rækken.

Vi sejrede dog 2-0 over VIA 1 og sikrede os en plads i A-rækken til næste stævne.

 

29. februar 2020 i Hammerum

Første kamp var mod førerholdet Snejbjerg A, og det blev en tæt kamp, som vi desværre tabte 15-12 i 3. sæt. Anden kamp mod Centrum vandt vi klart 2-0.

I den sidste kamp spillede vi Skjern ud af banen med 25-10, 25-11 og tog 3. pladsen i stævnet.

 

21. marts 2020 i Holing blev aflyst pga coronavirus. Stillingen inden dette stævne var derfor slutstillingen for sæsonen 2019-20. Ringkøbing KFUM sluttede på en samlet 3. plads efter Snejbjerg og Sunds. Tak for en god sæson og tillykke til Snejbjerg med den samlede sejr i Sydkredsen.