Sæsonen 2018-19

Kvalifikationsstævne 6. oktober

Da der ikke var mange hold der spillede for at kvalificere sig til A-rækken, blev der givet point til dette stævne.

Ringkøbing vandt 2-0 over Sdr. Felding og tabte 2-0 til Snejbjerg.

Så kampen om 3. pladsen skulle stå mod Skjern. Desværre tabte vi med 15-12 i 3. sæt. Så årets turnering blev indledt med en 4. plads.

 

Stævne i Holing 27. oktober

Ringkøbing vandt 2-0 mod Tjørring og 2-0 mod Sunds. Så for første gang i meget lang tid skulle der spilles finale i A-rækken. Over for os stod lokalrivalerne fra Skjern. Men Ringkøbing var urørlige på dagen. Også finalen blev vundet med 2-0. Det var den første førsteplads i 5 sæsoner.

 

 

10. marts 2018

Finalestævne i Holing

Første kamp, mod det førende hold fra Snejbjerg, blev tæt, men vi endte med at tabe 15-13 i 3. sæt. Næste kamp var mod Skjern, vores direkte modstander om slutplaceringerne for hele sæsonen. Det blev tilsvarende tæt, men marginalerne vat ikke på vores side i dag, idet vi også her  tabte 15-13 i 3. sæt.

Dermed skulle vi spille om 5. pladsen mod Sunds. Her tabte vi desværre 2-0.

Selvom vi sluttede af med at tabe alle 3 kampe, var det en stabil sæson for Ringkøbing KFUM. Vi holdt os i A-rækken hele året og vi havde aldring problemer med at stille hold. Vi endte på en samlet 5. plads.

Tak for endnu en god sæson.

TrænerTue

 

25. Februar 2018

Stævne i Sunds

Vi var en ordenlig flok der tog til Sunds denne søndag. 7 mænd og 4 kvinder. Så vi havde ikke nok spilletrøjer!

Første kamp tabte vi 2-0 til Skjern, selvom sætteme var relativt tætte. Anden kamp mod Snejbjerg blev dagens bedste. En tæt og spændende kamp blev vundet 2-0.

Så skulle vi spille mod Silkeborg om 3. pladsen. Desværre tabte vi klart med 2-0.

3. Februar 2018

Stævne i Skjern

Igen et stævne hvor alle holdene i A-rækken var meget lige. Første kamp mod IF Centrum blev vundet 2-1. Anden kamp mod Silkeborg IF tabte vi 13-15 i 3. sæt.

Vi skulle møde Sunds i kampen om 3. pladsen. Sørme om det ikke også blev en 3-sætter. Efter at have haft 2 matchbolde ved 12-14 og 13-14, tabte vi 14-16. Øv for den!

 

14. Januar 2018

Stævne i Snejbjerg

Første kamp mod topholdet fra Snejbjerg blev tæt og spændende. Ringkøbing tabte første sæt, men kom godt igen og vandt de næste to, og dermed kampen 2-1 med en boldscore på +3. Næste kamp mod Silkeborg var lige så tæt, men denne gang tabte Ringkøbing med 2-1 med en boldscore på -3. Hvis Snejbjerg havde vundet den sidste puljekamp med +3 i boldscore, ville alle tre hold have stået fuldstændigt lige og placeringerne skulle afgøre ved lodtrækning. Men Silkeborg vandt i endnu en tæt kamp 2-1 over Snejbjerg.

Dermed skulle Ringkøbing spille om 3-pladsen mod Skjern, og kampen blev sikkert vundet 2-0. 

 

 

10. December 2017

Julestævne i Frederiks

Normalt plejer vi at holde julefrokost efter julestævnet, men da stævnet i år lå på en søndag, var der ikke fest bagefter.

Ringkøbing blev besejret af Snejbjerg med 2-0 og af Silkeborg med 2-1. Så der skulle spilles om nedrykning mod Centrum. Og det blev en gyser! Med 18-16 i tredje og afgørende sæt vandt Ringkøbing, og blev dermed i A-rækken.

Godt gjort af holdet der manglede deres træner.

 

19. November 2017

Stævne i Snejbjerg

Vi vandt første kamp mod Skjern A med 2-0, men tabte den næste 2-0 til Snejbjerg.

Så vi skulle spille om tredjepladsen igen. Denne gang mod IF Centrum, og de blev blæst ud af banen med 2-0.

En fin tredjeplads :-)

Vi skulle desuden dømme finalen mellem Sunds og Snejbjerg. Kampen blev afviklet i en hånende atmosfære, hvor holdende bl.a. grinede af modstanderholdets fejl. Anførerne skulle mange gange kaldes til samtale. -Det var ren børnehave!

4. November 2017

Stævne i Nordvesthallen

Første kamp mod IF Centrum tabte Ringkøbing med 1-2, men næste kamp mod Silkeborg blev vundet med 2-1.

Vi skulle derfor spille om 3. pladsen mod Herning 1, en kamp som vi tabte med 1-2. Der var altså fuld valuta for pengene med 3 tresætskampe.

Første pointgivende stævne gav dermed en 4. plads.

7. Oktober 2017

Kvalifikationsstævne i Holing

Ringkøbing var kommet i pulje med Skjern A og B, Tjørring og Centrum IF. Det vil sige 4 kampe på dagen for at kvalificere sig til A-rækken.

De første tre kampe blev vundet 2-0 over hhv. Centrum IF, Skjern B og Tjørring. Sidste kamp stod mod ærkerivalerne fra Skjern A. Desværre var både Christian og Frank blevet skadede, så Skjern vandt ret nemt 2-0.

Men Ringkøbing kvalificerede sig til A-rækken som toer i puljen.