Sæsonen 2018-19

Finalestævne i Holing, 16. marts

Ringkøbing vandt den første kamp mod Tjørring A med 2-1. Anden kamp var mod hovedrivalerne til titlen, Sunds. Desværre tabte vi 2-1. Det var kampen vi skulle have vundet for at slutte på førstepladsen i Sydkredsen.

I kampen om 3. pladsen tabte vi 2-1 til Snejbjerg. Og da Skjern i finalen vandt over Sunds sluttede vi på 2. pladsen á point (147) med Sunds. Reglementet siger nemlig at ved pointlighed er det placeringen i finalestævnet der afgør den samlede stilling. Skjern kom i øvrigt utoligt tæt på med 146 point. Det var den tætteste afgørelse i mange år, og et udtryk for mange lige og spændende kampe i sæsonen.

Tak for en super sæson, til alle de spillere der var med på Ringkøbinholdet gennem sæsonen, til Sunds, Skjern, Snejbjerg, og alle de andre hold vi har spillet mod og til Steen fra Midjysk Volleyball for at holde styr på alle stævnerne.

 

Stævne i Snejbjerg, 3. marts

Da MacY/SKF trak sig forud for stævnet, blev turneringsstrukturen lavet om fra et to-pulje-system til at de 5 hold spillede alle mod alle. Ringkøbing tabte 2-1 til Sunds, vandt 2-1 over Tjørring, tabte 2-0 til Snejbjerg og 2-1 til Skjern. Dermed sluttede vi på e fjerdeplads på dagen.

 

Stævne i Frederiks, 26. januar

Ringkøbing vandt 2-0 over både Tørring og Sunds og spillede sig i finalen igen.

Skjern blev nedkæmpet i finalen, og Ringkøbing hentede sin 3. sejr i årets turnering.

 

Stævne i Holing, 12. januar

Ringkøbing vandt 2-0 over både Herning A og Sunds og spillede sig i finalen for 4. gang i træk.

Igen var modstanderen Snejbjerg A og igen blev det en tæt kamp over 3 sæt. Desværre tabte Ringkøbing 18-16 i det sidste sæt, og sluttede som nr. 2.

 

 

Stævne i Sunds, 8. december

Ringkøbing vandt 2-0 over Herning A og MacY/SKF og spillede sig til den tredje finale i træk. Denne gang var modstanderen Snejbjerg A, og det blev en tæt og velspillet kamp i 3 sæt. Snejbjerg løb dog med sejren til sidst. De nye spilletrøjer blev derfor indviet med en 2. plads i stævnet.

 

 

Stævne i Skjern 17. november

Ringkøbing vandt 2-0 mod både Herning A og Tjørring A, og skulle dermed i finalen mod hjemmeholdet fra Skjern. Som i sidste stævne vandt Ringkøbing 2-0, og spillede sig dermed på på førstepladssen i den samlede stilling.

 

 

Stævne i Holing 27. oktober

Ringkøbing vandt 2-0 mod Tjørring og 2-0 mod Sunds. Så for første gang i meget lang tid skulle der spilles finale i A-rækken. Over for os stod lokalrivalerne fra Skjern. Men Ringkøbing var urørlige på dagen. Også finalen blev vundet med 2-0. Det var den første førsteplads i 5 sæsoner.

 

 

Kvalifikationsstævne 6. oktober

Da der ikke var mange hold der spillede for at kvalificere sig til A-rækken, blev der givet point til dette stævne.

Ringkøbing vandt 2-0 over Sdr. Felding og tabte 2-0 til Snejbjerg.

Så kampen om 3. pladsen skulle stå mod Skjern. Desværre tabte vi med 15-12 i 3. sæt. Så årets turnering blev indledt med en 4. plads.