Sæsonen 2018-19

Stævne i Snejbjerg

Da MacY/SKF trak sig forud for stævnet, blev turneringsstrukturen lavet om fra et to-pulje-system til at de 5 hold spillede alle mod alle. Ringkøbing tabte 2-1 til Sunds, vandt 2-1 over Tjørring, tabte 2-0 til Snejbjerg og 2-1 til Skjern. Dermed sluttede vi på e fjerdeplads på dagen.

 

Stævne i Frederiks, 26. januar

Ringkøbing vandt 2-0 over både Tørring og Sunds og spillede sig i finalen igen.

Skjern blev nedkæmpet i finalen, og Ringkøbing hentede sin 3. sejr i årets turnering.

 

Stævne i Holing, 12. januar

Ringkøbing vandt 2-0 over både Herning A og Sunds og spillede sig i finalen for 4. gang i træk.

Igen var modstanderen Snejbjerg A og igen blev det en tæt kamp over 3 sæt. Desværre tabte Ringkøbing 18-16 i det sidste sæt, og sluttede som nr. 2.

 

 

Stævne i Sunds, 8. december

Ringkøbing vandt 2-0 over Herning A og MacY/SKF og spillede sig til den tredje finale i træk. Denne gang var modstanderen Snejbjerg A, og det blev en tæt og velspillet kamp i 3 sæt. Snejbjerg løb dog med sejren til sidst. De nye spilletrøjer blev derfor indviet med en 2. plads i stævnet.

 

 

Stævne i Skjern 17. november

Ringkøbing vandt 2-0 mod både Herning A og Tjørring A, og skulle dermed i finalen mod hjemmeholdet fra Skjern. Som i sidste stævne vandt Ringkøbing 2-0, og spillede sig dermed på på førstepladssen i den samlede stilling.

 

 

Stævne i Holing 27. oktober

Ringkøbing vandt 2-0 mod Tjørring og 2-0 mod Sunds. Så for første gang i meget lang tid skulle der spilles finale i A-rækken. Over for os stod lokalrivalerne fra Skjern. Men Ringkøbing var urørlige på dagen. Også finalen blev vundet med 2-0. Det var den første førsteplads i 5 sæsoner.

 

 

Kvalifikationsstævne 6. oktober

Da der ikke var mange hold der spillede for at kvalificere sig til A-rækken, blev der givet point til dette stævne.

Ringkøbing vandt 2-0 over Sdr. Felding og tabte 2-0 til Snejbjerg.

Så kampen om 3. pladsen skulle stå mod Skjern. Desværre tabte vi med 15-12 i 3. sæt. Så årets turnering blev indledt med en 4. plads.