Sæsonen 2018-19

Kvalifikationsstævne 6. oktober

Da der ikke var mange hold der spillede for at kvalificere sig til A-rækken, blev der givet point til dette stævne.

Ringkøbing vandt 2-0 over Sdr. Felding og tabte 2-0 til Snejbjerg.

Så kampen om 3. pladsen skulle stå mod Skjern. Desværre tabte vi med 15-12 i 3. sæt. Så årets turnering blev indledt med en 4. plads.

 

Stævne i Holing 27. oktober

Ringkøbing vandt 2-0 mod Tjørring og 2-0 mod Sunds. Så for første gang i meget lang tid skulle der spilles finale i A-rækken. Over for os stod lokalrivalerne fra Skjern. Men Ringkøbing var urørlige på dagen. Også finalen blev vundet med 2-0. Det var den første førsteplads i 5 sæsoner.

 

Stævne i Skjern 17. november

Ringkøbing vandt 2-0 mod både Herning A og Tjørring A, og skulle dermed i finalen mod hjemmeholdet fra Skjern. Som i sidste stævne vandt Ringkøbing 2-0, og spillede sig dermed på på førstepladssen i den samlede stilling.

 

Stævne i Sunds, 8. december

Ringkøbing vandt 2-0 over Herning A og MacY/SKF og spillede sig til den tredje finale i træk. Denne gang var modstanderen Snejbjerg A, og det blev en tæt og velspillet kamp i 3 sæt. Snejbjerg løb dog med sejren til sidst. De nye spilletrøjer blev derfor indviet med en 2. plads i stævnet.

 

Stævne i Holing, 12. januar

Ringkøbing vandt 2-0 over både Herning A og Sunds og spillede sig i finalen for 4. gang i træk.

Igen var modstanderen Snejbjerg A og igen blev det en tæt kamp over 3 sæt. Desværre tabte Ringkøbing 18-16 i det sidste sæt, og sluttede som nr. 2.

 

Stævne i Frederiks, 26. januar

Ringkøbing vandt 2-0 over både Tørring og Sunds og spillede sig i finalen igen.

Skjern blev nedkæmpet i finalen, og Ringkøbing hentede sin 3. sejr i årets turnering.

 

Stævne i Snejbjerg, 3. marts

Da MacY/SKF trak sig forud for stævnet, blev turneringsstrukturen lavet om fra et to-pulje-system til at de 5 hold spillede alle mod alle. Ringkøbing tabte 2-1 til Sunds, vandt 2-1 over Tjørring, tabte 2-0 til Snejbjerg og 2-1 til Skjern. Dermed sluttede vi på en fjerdeplads på dagen.

 

Finalestævne i Holing, 16. marts

Ringkøbing vandt den første kamp mod Tjørring A med 2-1. Anden kamp var mod hovedrivalerne til titlen, Sunds. Desværre tabte vi 2-1. Det var kampen vi skulle have vundet for at slutte på førstepladsen i Sydkredsen.

I kampen om 3. pladsen tabte vi 2-1 til Snejbjerg. Og da Skjern i finalen vandt over Sunds sluttede vi på 2. pladsen á point (147) med Sunds. Reglementet siger nemlig at ved pointlighed er det placeringen i finalestævnet der afgør den samlede stilling. Skjern kom i øvrigt utoligt tæt på med 146 point. Det var den tætteste afgørelse i mange år, og et udtryk for mange lige og spændende kampe i sæsonen.

Tak for en super sæson, til alle de spillere der var med på Ringkøbingholdet gennem sæsonen, til Sunds, Skjern, Snejbjerg, og alle de andre hold vi har spillet mod og til Steen fra Midjysk Volleyball for at holde styr på alle stævnerne.

 

 

 

 

 

Sæsonen 2017-18

Kvalifikationsstævne i Holing 7. oktober

Ringkøbing var kommet i pulje med Skjern A og B, Tjørring og Centrum IF. Det vil sige 4 kampe på dagen for at kvalificere sig til A-rækken.

De første tre kampe blev vundet 2-0 over hhv. Centrum IF, Skjern B og Tjørring. Sidste kamp stod mod ærkerivalerne fra Skjern A. Desværre var både Christian og Frank blevet skadede, så Skjern vandt ret nemt 2-0.

Men Ringkøbing kvalificerede sig til A-rækken som toer i puljen.

 

Stævne i Nordvesthallen 4. november

Første kamp mod IF Centrum tabte Ringkøbing med 1-2, men næste kamp mod Silkeborg blev vundet med 2-1.

Vi skulle derfor spille om 3. pladsen mod Herning 1, en kamp som vi tabte med 1-2. Der var altså fuld valuta for pengene med 3 tresætskampe.

Første pointgivende stævne gav dermed en 4. plads.

 

Stævne i Snejbjerg 19. november

Vi vandt første kamp mod Skjern A med 2-0, men tabte den næste 2-0 til Snejbjerg.

Så vi skulle spille om tredjepladsen igen. Denne gang mod IF Centrum, og de blev blæst ud af banen med 2-0.

En fin tredjeplads :-)

Vi skulle desuden dømme finalen mellem Sunds og Snejbjerg. Kampen blev afviklet i en hånende atmosfære, hvor holdende bl.a. grinede af modstanderholdets fejl. Anførerne skulle mange gange kaldes til samtale. -Det var ren børnehave!

 

Julestævne i Frederiks 10. december

Normalt plejer vi at holde julefrokost efter julestævnet, men da stævnet i år lå på en søndag, var der ikke fest bagefter.

Ringkøbing blev besejret af Snejbjerg med 2-0 og af Silkeborg med 2-1. Så der skulle spilles om nedrykning mod Centrum. Og det blev en gyser! Med 18-16 i tredje og afgørende sæt vandt Ringkøbing, og blev dermed i A-rækken.

Godt gjort af holdet der manglede deres træner.

 

Stævne i Snejbjerg 14. januar

Første kamp mod topholdet fra Snejbjerg blev tæt og spændende. Ringkøbing tabte første sæt, men kom godt igen og vandt de næste to, og dermed kampen 2-1 med en boldscore på +3. Næste kamp mod Silkeborg var lige så tæt, men denne gang tabte Ringkøbing med 2-1 med en boldscore på -3. Hvis Snejbjerg havde vundet den sidste puljekamp med +3 i boldscore, ville alle tre hold have stået fuldstændigt lige og placeringerne skulle afgøre ved lodtrækning. Men Silkeborg vandt i endnu en tæt kamp 2-1 over Snejbjerg.

Dermed skulle Ringkøbing spille om 3-pladsen mod Skjern, og kampen blev sikkert vundet 2-0. 

 

Stævne i Skjern 3. februar

Igen et stævne hvor alle holdene i A-rækken var meget lige. Første kamp mod IF Centrum blev vundet 2-1. Anden kamp mod Silkeborg IF tabte vi 13-15 i 3. sæt.

Vi skulle møde Sunds i kampen om 3. pladsen. Sørme om det ikke også blev en 3-sætter. Efter at have haft 2 matchbolde ved 12-14 og 13-14, tabte vi 14-16. Øv for den!

 

Stævne i Sunds 25. februar

Vi var en ordenlig flok der tog til Sunds denne søndag. 7 mænd og 4 kvinder. Så vi havde ikke nok spilletrøjer!

Første kamp tabte vi 2-0 til Skjern, selvom sætteme var relativt tætte. Anden kamp mod Snejbjerg blev dagens bedste. En tæt og spændende kamp blev vundet 2-0.

Så skulle vi spille mod Silkeborg om 3. pladsen. Desværre tabte vi klart med 2-0.

 

Finalestævne i Holing 10. marts

Første kamp, mod det førende hold fra Snejbjerg, blev tæt, men vi endte med at tabe 15-13 i 3. sæt. Næste kamp var mod Skjern, vores direkte modstander om slutplaceringerne for hele sæsonen. Det blev tilsvarende tæt, men marginalerne vat ikke på vores side i dag, idet vi også her  tabte 15-13 i 3. sæt.

Dermed skulle vi spille om 5. pladsen mod Sunds. Her tabte vi desværre 2-0.

Selvom vi sluttede af med at tabe alle 3 kampe, var det en stabil sæson for Ringkøbing KFUM. Vi holdt os i A-rækken hele året og vi havde aldring problemer med at stille hold. Vi endte på en samlet 5. plads.

Tak for endnu en god sæson.

 

Kredsmesterskab i Tjørring 24. marts

Vi havde kvalificeret os til B-rækken med vores 5. plads i sydkredsen, og var kommet i pulje med Skive og Centrum.

Første kamp mod Skive blev vundet 2-0, og næste kamp mod Centrum med 2-1.

Dermed skulle vi spille finale mod lokalrivalerne fra Skjern. B-finalen blev vundet af Ringkøbing med 25-21 og 25-23 😀

Sådan!

4. april 2017

Kredsmesterskab 2016-17 i Hjerm

Vi tabte 1-2 til Mors, vandt 2-0 over Holstebro og tabte 1-2 til Ikast i mix pulje B.

Dermed endte vi med broncemedaljer i B-rækken.

 

Tak for en god sæson

TrænerTue

26. marts 2017

Finalestævne i Frederiks

De to første kampe mod Skjern B og Tjørring blev vundet med store marginer.

Sidste kamp om 7. pladsen var mere tæt og velspillet. Sønder Felding blev dog til sidst slået 2-0. Så hvis der havde været flere stævner i år, var vi rykket tilbage op i A-rækken.

Dermed slutter vi på 5. pladsen i mix syd.

4. marts 2017

Stævne i Snejbjerg

I puljespillet mødte vi først Ikast, der var oprykkere fra sidste stævne. En meget tæt kamp gennem tre sæt, som vi tabte 15-13 i sidste sæt.

I anden kamp tabte vi 2-0 til Sunds. Så skulle der spilles om nedrykning.

Snejbjerg 1 var modstanderne og det blev ligeledes en tæt og spændende kamp. Nede med en matchbold i andet sæt, fik vi alligevel hentet sættet hjem med 26-24. Sidste og aførende sæt startede godt og vi kom foran 10-5, men gisk så helt i står og Snejbjerg udlignede til 13-13. Desværre og meget sympomatisk for dagen tabte vi de sidste to bolde og dermed kampen. Nedrykning til B-rækken 😥

5. februar 2017

Stævne i Ikast

20 hold deltog i dagens stævne. Det er mange år siden så mange har været med. Ringkøbing KFUM var i pulje med Herning 1 og Sunds. Første kamp mod Herning blev vundet 2-1 og Sunds blev besejret 2-0.

I finalen skulle vi møde Skjern, der kom i stærkeste opstilling. Selvom Nikolaj skulle tidligt afsted og dermed missede finalen, spillede vi lige op med Skjern. Desværre tabte vi 2-1, og blev der med nummer 2 for tredje stævne i træk.

14. januar 2017

Stævne i Holing

Der var mange hold tilmeldt dagens stævne, så der blev spillet på 6 baner. Da vores pulje spillede på banen i midten var der meget udenomslarm og jævnlige afbrydelser pga vildfarne bolde.

Første kamp vandt vi sikkert 2-0 over Sdr. Felding. Næste kamp var lokalopgøret mod Skjern. I første sæt fik vi tæv. 21-7! Men vi ændrede opstilling og vandt de næste 2 sæt og dermed kampen.

I finalen skulle vi spille mod Snejbjerg, som desværre vandt 2-0. Så endnu en andenplads!

10. december 2016

Julestævne i Sunds

Tilbage i A-rækken og med udsigten til en julefrokost om aftenen, blev der gået til stålet i Sunds. Første kamp mod Ikast blev vundet 2-0. Ikast måtte låne Elo for at kunne stille med to damespillere på banen. Næste kamp mod Skjern vandt vi også 2-0.

Finalen stod mod hjemmebaneholdet fra Sunds. Vi tabte første sæt stort, men kom godt igen og vandt andet. Desværre tabte vi det afgørende sæt 15-10.

19. november 2016

Stævne i Skjern

Ringkøbing KFUM spillede sig med 3 sikre 2-0 kampe tilbage i A-rækken.

Det var en rigtig god kamp mod Sønder Felding i finalen om at rykke op.

Så er vi klar til et spændende julestævne i Sunds.

29. oktober 2016

Stævne i Nordvesthallen, Tjørring

Et amputeret hold der manglede 4 stamspillere kæmpede bravt, men tabte alle 3 kampe. Nedrykning til B-rækken.

1. oktober 2016

Kvalifikationsstævne i Holing

10 hold spillede om at komme med i A-rækken. 2 puljer med 5 hold i hver. Vi spillede mod Herning 2, IF Centrum, Sunds og Gjellerup.

Ringkøbing KFUM vandt alle kampene 2-0, og kvalificerede sig dermed stensikkert til A-rækken. Så er vi igang med sæsonen

😀

Kredsmesterskab i Sunds, 2. april 2016

Vi kom i pulje med Hjerm (nr. 2 fra nord) og Skjern (nr. 1 fra syd). Vi slog Hjerm i to sæt, men tabte til Skjern også i to sæt.

Derfor skulle vi spille om 3. pladsen mod Thisted (nr. 1 fra nord). Vi tabte 2-0 og fik en kedelig 4. plads. Skjern vandt finalen over Sunds. Tillykke til flokken fra Skjern.

Samlet set var det en super sæson for Ringkøbing KFUM. Vi holdt os til i toppen af A-rækken hele året, vi hyggede os med at komme ud at spille stævner og vi havde flere rigtigt spændende og tætte kampe med masser af intensitet og nerve. Samlet set sluttede vi på en 3. plads i syd og en 4. plads i kredsmesteskabet.

Tak for en dejlig sæson!

TrænerTue

 

 

12. marts 2016

Afsluttende stævne i Tjørring

I indledende runde vandt vi 2-1 over Tjørring, men tabte 2-0 til Sunds. Som sædvanligt skulle vi derfor spille om 3. pladsen. Herning 1 blev besejret og vi hjemtog sæsonens 5. tredjeplads.

I finalen spillede Sunds mod Skjern om førstepladsen for hele sæsonen. Skjern vandt 2-0 og fik pokalen i sydkredsen 2015-16. Tillykke til dem. Ringkøbing KFUM sluttede på en stensikker tredjeplads.

 

 

27. februar 2016

Stævne i Sunds

Der var fuld spilletid til alle fra Ringkøbing KFUM denne dag 🙂 Første kamp vandt vi 2-0 over Herning 1. Næste kamp blev dog tabt til Skjern med samme cifre.

I kampen om tredjepladsen skulle vi kæmpe mod Snejbjerg, der havde givet Sunds god modstand i deres pulje. Det blev en kamp med nerve og intensitet. Vi vandt første sæt men tabte andet og tredje sæt var helt lige til sidste bold. Vi var således bagud 14-15 og havde en matchbold i mod os, men fik alligevel hevet sejren hjem med 17-15. Yes!

Frank stod for stævnets detalje, da han på en sætbold, selv kaldte en tusch. Altså at han rørte bolden i en blokade, hvor modstanderen havde smashet den ud.

En rigtig fed volleyball-dag i Sunds. 😀

 

30. januar 2016

Stævne i Holing.

Gullestrup blev slået 2-0 i første kamp, og da Sunds var blevet slået af Gullestrup i deres kamp, skulle vi bare tage sæt fra Sunds for at vinde puljen. Som sædvanligt var det en tæt kamp hvor der blev kæmpet om enhver bold. Sunds trak dog det længste strå i begge sæt 😠, og vi skulle derfor spille om 3. pladsen som i de foregående 3 stævner.

Snejbjerg blev besejret og endnu en tredjeplads var i hus.

16. januar 2016

Stævne i Snejbjerg

Ringkøbing KFUM vandt i den indledende puljekamp mod Snejbjerg med 2-1, men tabte til Skjern 2-0.

I kampen om 3. pladsen slog vi Herning 2, og fortsætter stimen. Nathalia fra Skjern fik en voldsom fibersprængning i finalen og Iben hjalp Skjern til sejr mod Sunds.

28. november 2015

Stævne i Skjern

Vi vandt første kamp 2-0 mod Herning 1, men tabte til Skjern 2-0 i anden. Derfor skulle vi spille om 3. pladsen mod Herning 3.

Det blev en tæt kamp, som vi vandt 2-1, og Ringkøbing KFUM sluttede derfor som 3'er andet stævne i træk.

Tak til Maria fra Lem, der troppede op og hjalp os.

7. november 2015

Stævne i Ikast

Ringkøbing KFUM tabte knebent i 2 sæt til Sunds med kun to point i hvert sæt. I kampen mod Herning 2 servede Johnny 16 gange i træk til stillingen 16-0, og vi vandt sikkert kampen.

I kampen om 3-pladsen, skulle vi spille mod Herning 3. Her vandt vi igen 2-0 og holder os dermed til i toppen.

 

24. oktober 2015

Stævne i Tjørring

Første kamp vandt Ringkøbing klart over Herning 2 med 2-0. Vores næste kamp tabte vi dog 2-1 til Herning 1. Men da Herning 1 havde tabt 2-1 til Herning 2, endte alle hold med 2 point. Da vi var det eneste hold der havde vundet 2-0, gik vi videre som puljevindere :-)

I finalen tabte vi til Skjern, der kom i en stærk opstilling. En 2. plads i årets første pointgivende stævne. -Så har vi lagt sidste års utallige 5. pladser bag os.

 

Kvalifikationsstævne 3. oktober 2015

Stævne i Holing

Ringkøbing KFUM er igen i år tilmeldt som et fast hold i mixturneringen under MJVB. Første stævne var et kvalifikationsstævne, idet 7 hold ønskede at spille om at være med i A-rækken. Hvis der kun havde været 6, havde dette stævne været pointgivende.

Vi var i pulje med Herning 2 og Skjern, og skulle kun spille 2 kampe, som dog var bedst af 5 sæt. Vi vandt begge kampe 3-1, og var noget ærgerlige over at stævnet ikke tæller med i den samlede stilling.

Sidste års tophold, Ikast, spiller ikke mix i år, pga. mangel på kvindespillere.

Opgørelse over sæsonen 2014-15

Ringkøbing KFUM sluttede på 5. pladsen i den midtjydske kreds syd. Det var meget passende, da vi opnåede utroligt mange 5. pladser i løbet af året.

Til gengæld blev der sikret metal i det afsluttende kredsmesterskab, hvor vi blev nr. 2 i B-rækken.

Tak for et godt år.

TrænerTue

22. marts 2015

Kredsmesterskab i Hjerm

Vi var i pulje med Awesome Herning og VIF fra nordkredsen. Første kamp mod Herning gik ikke så godt til at starte med og vi tabte 1. sæt stort. Men vi spillede os tilbage i kampen, og vandt de næste to sæt. VIF blev også nedkæmpet i 3 sæt, så vi skulle spille B-finale mod Ikast B. Vi vandt første sæt overbevisende, men så var der heller ikke mere at skyde med, og vi tabte de næste to sæt.

Vi fik hjælp af Tulle fra Skjern, og havde indkaldt Haldan af reserven. Da vi kun var 6 personer, var der fuld spilletid til alle i 9 sæt. Til trods for at holdet ikke var spillet sammen, fik vi altså sølvmedaljer om halsen, da dagen var omme. Tak til Tulle for hjælpen, og tak til alle for en dejlig sæson i de midtvestjyske haller.

 

7. marts 2015

Finalestævne i Tjørring

Tabte til Skjern 2-0, og til Sunds 2-1. Igen igen skulle vi spille om 5. pladsen. Ikast B skulle nedkæmpes. Da Toke skulle tidligt hjem var vi kun 5 i sidste kamp, indtil Bruno fra Skjern hjalp os. Nede med et sæt var det lige det der skulle til, da vi vendte kampen og vandt 2-1. Tak for hjælpen til Bruno. Iøvrigt var det første stævne uden den spillende træner, der lå hjemme med lungebetændelse.

Ringkøbing KFUM sluttede i den samlede stilling over hele sæsonen på en femteplads.

21. februar 2015

Stævne i Sunds

Vandt de første to kampe mod Skjern B og Aulum med 2-0 og 2-1.

Oprykningskampen var mod Hernings team magic. Ringkøbing vandt 2-0, og er tilbage i A-rækken til det sidste stævne.

 

31. Januar 2015

Stævne i Holing, Herning

Tabte 1-2 til Ikast og 0-2 til Awesome Herning.

Så for femte gang i træk skulle vi spille om at undgå nedrykning. Denne gang mod Ikast B. Desværre tabte vi 1-2 efter en svingende præstation. Så nu gælder det B-rækken i næste stævne.

Humøret blev bedre efter en god gang pøl-se-mix.

 

10. Januar 2015

Stævne i Ilskov

Tabte igen de første to kampe til hhv. Sunds og Ikast. Iben vrikkede om på foden i første kamp og måtte se resten af turneringen fra sidelinjen.

Kampen mod Gjellerup om at blive oppe i A-rækken blev vundet med 2-1, og vi kan konstatere at vi er et meget stabilt hold der konsekvent ender på 5. pladsen.

Ole kaldte selv en touch i slutningen af et meget tæt sæt mod Sunds, og modtog efterfølgende respekt fra med- og modspillere. Hvis der havde været en fairplay-pokal i stævnet, var den gået til Ole.

6. december 2014

Julestævne i Skjern

4 herrer og 5 damer deltog i årets julestævne med efterfølgende julefrokost. Stemningen var i top, selvom vi tabte første kamp mod Ikast med 2-0.

Anden kamp mod Gjellerup var helt lige, men modstanderen trak det længste strå efter 13-13 i 3. sæt.

Vi vandt 3. kamp mod Ikast B og får lov at spille i A-rækken i det nye år.

2-3-Snaps! Julefrokost hos Tue og Iben med lækkert julemad, en meget forkortet fysik-pakkeleg og krævende mimeleg.

15. november 2014

Stævne i Ikast.

Tabte første kamp mod Ikast 2-1 i en god kamp, hvor de fik kamp til stregen. Desværre fik Verner fra Ikast en skade i kampen da han landede ned oven på Tues fod ved nettet.

I anden kamp mod Gjellerup fik Mette en smash i hovedet og mistede noget af synsfeltet. Kampen blev afbrudt og Thomas kørte hende på skadestuen. Tabte kampen 2-0.

Sidste kamp om at blive i A-rækken mod Herning. Vi fik assistance af Sten, da vi kun var 4 tilbage. -Tak fo hjælpen, Sten. Trods 5 mod 6 vandt vi 2-0. Thomas og Mette kom tilbage fra skadestuen, med de gode nyheder at der ikke så ud til at være sket noget alvorligt.

 

25. Oktober 2014

Det første pointgivende stævne i sæsonen blev spillet i Tjørring. Vi tabte 2-1 til både Gjellerup og Skjern. Derfor skulle vi spille om nedrykning til B-rækken mod Gullestrup. Denne vandt vi dog 2-0, og kan derfor også næste stævne spille i den bedste række.

4. oktober 2014

Kvalifikationsstævne.

De bedste 6 hold i dagens stævne får lov til at spille i A-rækken ved næste stævne.

Ringkøbing KFUM var i pulje med Gjellerup, Herning A og Ikast, og vandt mod de første to modstandere, men tabte til den sidste.

En 2. plads i puljen sender os i A-rækken d. 25. oktober.

Dejligt at komme igang igen efter sommerpausen.